Latest :
Προσφατες Αναρτησεις

Ip Man Trilogy (1-2-3) (2008-2010)

Ip Man (Yip Man) (2008)

Ο μεγάλος δάσκαλος του Wing Chun, Ip Man έχει τα πάντα. Μια τέλεια οικογένεια, αρκετά χρήματα και ένα όμορφο σπίτι. Την εποχή εκείνη ο ίδιος δεν δέχονταν να διδάξει την τεχνική του όσα χρήματα και αν του πρόσφεραν . Αλλά όταν οι Ιάπωνες καταλαμβάνουν την Κίνα και την επαρχία Foshan κατά τη διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου το 1937, ο Ip, αλλά και οι υπόλοιποι κάτοικοι της περιοχής, βρίσκονται σε καταναγκαστικά έργα ενώ αντιμετωπίζονται βάναυσα από τους Ιάπωνες που διασκεδάζουν καθώς τους βλέπουν να πεθαίνουν και να βασανίζονται σε αγώνες θανάτου. 

Ο Ip Man βλέπει να χάνεται και το τελευταίο είδος αξιοπρέπειας που τους απέμεινε και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του διδάσκοντας στους συμπατριώτες του την αυτοάμυνα ως μέσο προστασίας και όχι ως μέσο έκδηλης βίας αντιμετωπίζοντας την πιο έντονη πρόκληση τόσο για την εκπαίδευση όσο και την τιμή του. Στα μάτια όλων των Κινέζων ήταν και θα είναι για πάντα. Ο Μεγάλος Δάσκαλος


Πατήστε στο PLAY

Μέρος 1


Μέρος 2


Ip Man 2: Legend of the Grandmaster (2010)


Βασισμένο στη ζωή του ομώνυμου χαρακτήρα. O Γιπ Μαν ήταν ο πρώτος που δίδαξε την κινεζική πολεμική τέχνη Γουίν Τσουν ανοιχτά σε όποιον ήθελε να μάθει. Αναμφίβολα ο πιο διάσημος μαθητής του από όλους υπήρξε ο Μπρους Λη. Η ταινία επικεντρώνεται στην εποχή που ο Γιπ Μαν μετανάστευσε στο Χονγκ Κονγκ το 1949 και στην προσπάθεια του να διαδώσει εκεί την πολεμική τέχνη Γουίν Τσου.

Πατήστε στο PLAY


The Legend Is Born: Ip Man (2010)


Η τρίτη στη σειρά ταινία για τον Γιπ Μαν, μας γυρίζει στα πρώτα χρόνια της ζωής του και το πώς έμαθε την πολεμική τέχνη Γουίν Τσουν. Αντίθετα, οι ταινίες «Ip Man» και «Ip Man 2″ εστιάζουν στα γεγονότα της ζωής του που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του δεύτερου Σινο-Ιαπωνικού πολέμου και αφού μετακόμισε στο Χονγκ Κονγκ, αντίστοιχα. 


Πατήστε στο PLAY


The Frozen Ground (2013)

Η ταινία είναι στηριγμένη θεματικά στην διαβόητη υπόθεση του κατά συρροήν δολοφόνου Ρόμπερτ Χάνσεν, που για δεκατρία ολόκληρα χρόνια δολοφονούσε ανυπεράσπιστες, κοινές γυναίκες στην πολιτεία της Αλάσκα, έχοντας μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών ως ο νούμερο ένα καταζητούμενος της πρωτεύουσας Άνκορατζ.

Σκηνοθεσία: Scott Walker
Σενάριο: Scott Walker
Πρεμιέρα: 23 August 2013 (USA)
Χώρα Παραγωγής: USA
Είδος ταινίας: Crime | Thriller
Ηθοποιοί: Vanessa Hudgens, Nicolas Cage, Dean Norris
IMDB: 6.4




Δείτε Online την ταινία The Frozen Ground με Ελληνικούς Υπότιτλους


Πατήστε στο PLAY



Διαβάστε ΕΔΩ πως μπορείτε να δείτε Ταινίες και Σειρές

Now You See Me (Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ) (2013)

Ένας πράκτορας του FBI και μια αστυνομικός της Interpol προσπαθούν να αποδείξουν ότι μια ομάδα τεσσάρων "ταχυδακτυλουργών" βρίσκεται πίσω από μια σειρά ληστειών και να τους συλλάβουν.

Σκηνοθεσία: Louis Leterrier
Σενάριο: Ed Solomon, Boaz Yakin, Edward Ricourt, Boaz Yakin, Edward Ricourt
Ηθοποιοί: Morgan Freeman, Isla Fisher, Mark Ruffalo, Dave Franco
Είδος: Crime | Mystery | Thriller
Πρεμιέρα: 6 June 2013 (Greece)
IMDB: 7.4 


Youtube Trailer

 

 

Δείτε Online την ταινία Now You See Me με Ελληνικούς Υπότιτλους


Πατήστε στο PLAY



Διαβάστε ΕΔΩ πως μπορείτε να δείτε Ταινίες και Σειρές

Star Trek Into Darkness (2013)

Είδος ταινίας: Δράσης,Περιπέτειας
Σκηνοθέτης : J.J. Abrams
Σενάριο :Roberto Orci, Alex Kurtzman, Damon Lindelof, Gene Roddenberry
Ηθοποιοί : Gwendolyn Anslow, Joana Cartocci, Leo Vertunni

IMDB: 8.1

Όταν το πλήρωμα του Enterprise καλείτε να γυρίσει πίσω στη βάση,ανακαλύπτουν μια ασταμάτητη τρομερή δύναμη η οποία πηγάζει από τον ίδιο τον οργανισμό τους,απειλεί τον στόλο και ότι είχε υπερασπιστεί μέχρι τώρα με την ίδια του τη ζωή αφήνοντας το κόσμο σε κατάσταση κρίσης.Ο Kirk που είναι πλέον ο κυβερνήτης του Enterprise έχει πάρει προσωπικά το ζήτημα και ξεκινάει ένα ανθρωποκυνηγητό στην εμπόλεμη ζώνη για να βρεί και να αιχμαλωτίσει τον άνθρωπο με το όπλο μαζικής καταστροφής.Καθώς το πλήρωμα συμμετέχει σε ένα παιχνίδι μεταξύ ζωής και θανάτου η φιλία τους θα δοκιμαστεί και ο Kirk θα θυσιάσει τα πάντα για τη μόνη οικογένεια που του έχει μείνει το πλήρωμα του. 


Δείτε Online την ταινία Star Trek Into Darkness με Ελληνικούς Υπότιτλους


Πατήστε στο PLAY



Διαβάστε ΕΔΩ πως μπορείτε να δείτε Ταινίες και Σειρές

The Best Offer / La migliore offerta (ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ) (2013)

Είδος Ταινίας: Crime | Drama | Romance
Επίσημη Πρεμιέρα: 1 January 2013
Σκηνοθεσία: Giuseppe Tornatore
Σενάριο: Giuseppe Tornatore
Ηθοποιοί: Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Sylvia Hoeks
Χώρα Παραγωγής: Italy

IMDB:7.7


Ο Virgil Oldman (Geoffrey Rush) είναι ένας εξαιρετικός εκτιμητής και δημοπράτης έργων τέχνης. Εκκεντρικός, απόμακρος και ανορθόδοξος δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν και ειδικά στο αντίθετο φύλο να τον πλησιάσει. Όταν η Claire (Sylvia Hoeks), μια κληρονόμος που πάσχει από αγοραφοβία, ζητήσει τη βοήθεια του, ο Virgil θα αισθανθεί μια ακαταμάχητη έλξη για εκείνη. Το μυστήριο που καλύπτει την πελάτισσα του θα τον παρασύρει σε μια συγκλονιστική περιπέτεια που θα του αλλάξει τη ζωή.


Δείτε Online την ταινία The Best Offer με Ελληνικούς Υπότιτλους


Πατήστε στο PLAY



Διαβάστε ΕΔΩ πως μπορείτε να δείτε Ταινίες και Σειρές

Iron Man 3 (2013)



Υπόθεση:
Ο γνωστός μας σούπερ ήρωας / ιδιοφυής επιχειρηματίας Τόνι Σταρκ, έρχεται αντιμέτωπος με έναν εχθρό χωρίς όρια. Όταν όλα γύρω από τον Σταρκ καταστρέφονται από τα χέρια αυτού του άγνωστου εχθρού, αυτός αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να βρει και να τιμωρήσει τους υπεύθυνους. Σε αυτό το δύσκολο ταξίδι θα δοκιμαστούν τα όρια της σωματικής και πνευματικής του δύναμης όπως και της ευρηματικότητας του στη προσπάθειά του να προστατεύσει αυτούς που αγαπάει. Τελικά είναι η στολή που κάνει τον Iron Man σούπερ ήρωα ή ο άνδρας που τη φοράει..;


Σκηνοθεσία: Shane Black
Σενάριο: Shane Black, Drew Pearce, Stan Lee, Don Heck, Larry Lieber, Jack Kirby
Ηθοποιοί: Robert Downey Jr., Guy Pearce, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow
Πρεμιέρα (US): 02/05/13
Πρεμιέρα (GR): 24/04/13
Είδος ταινίας: Action | Adventure
Χώρα παραγωγής: USA | China
Βαθμολογία: 7.8/10 (110,717)
IMDB
Ποιότητα: R5


Δείτε Online την ταινία Iron Man 3 με Ελληνικούς Υπότιτλους πατώντας ΕΔΩ

The White Queen (2013–) [Update: Ep10]


The White Queen - Νέα Σειρά από το Starz


ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η σειρά διαδραματίζεται κατά τον Πόλεμο των Ρόδων. Αποτελεί την ιστορία των γυναικών που βρέθηκαν ανάμεσα στην διαμάχη για τον θρόνο της Αγγλίας. Η σειρά ξεκινά χρονικά το 1464, όπου στο έθνος μαίνεται εννιαετής διαμάχη σχετικά με το ποιος είναι ο δικαιωματικός Βασιλιάς της Αγγλίας. Δύο μεριές της ίδιας οικογένειας, ο Οίκος της Υόρκης και ο Οίκος των Λάνκαστερ βρίσκονται σε μια βίαιη διαμάχη για τον θρόνο. Η ιστορία επικεντρώνεται σε τρεις γυναίκες στο κυνήγι τους για εξουσία, ενόσω ετοιμάζουν τα πονηρά τους σχέδια. Οι γυναίκες αυτές είναι οι: 1) Ελισάβετ Γούντβιλ, σύζυγος του βασιλιά της Αγγλίας Εδουάρδου Δ΄, 2) Μαργαρίτα Μπωφόρ, κόρη και μοναδικό παιδί του Ιωάννη Μπωφόρ, 1ος δούκας του Σόμερσετ και 3) Άννα Νέβιλ, κόρη του κόμη του Γουόρικ και σύζυγος του Βασιλιά Ριχάρδου Γ΄ της Αγγλίας.

Είδος Σειράς: Drama,Historical fiction
Σενάριο: Emma Frost,Lisa McGee,Malcolm Campbell,Nicole Taylor
Ηθοποιοί: Aneurin Barnard, Rebecca Ferguson, Amanda Hale
Διάρκεια κάθε επεισοδίου: ~60 λεπτά
Επεισόδια 1ης Season: 10
Πρεμιέρα:16/6/2013
IMDB:7.1


Δείτε Online την Σειρά The White Queen με Ελληνικούς Υπότιτλους


Season 1

Tower Block (ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ) (2012)

Όταν ο 15χρονος Τζιμι δολοφονείται βάναυσα από δυο κουκουλοφόρους, η Μπέκι, ο Κέρτις, ο Πολ, ο Νέβιλ και οι άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας Senerity House γίνονται μάρτυρες αυτής της αποτρόπαιης πράξης φοβούμενοι όμως να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία στην αστυνομία, με αποτέλεσμα η ερευνητική ομάδα να μην καταλήγει πουθενά. 

Η ομάδα των ενοίκων που έχει γίνει πλέον ο στόχος των κακοποιών, αφήνει τις διαφορές της στην άκρη προσπαθώντας απεγνωσμένα να φύγει από το κτίριο. Αλλά με κάθε έξοδο να οδηγεί στον θάνατο, θα καταφέρουν ποτέ να ξεφύγουν;




Είδος Ταινίας: Thriller
Ελληνική Πρεμιέρα: Άγνωστη
Σκηνοθέτης: James Nunn, Ronnie Thompson
Σενάριο: James Moran
Ηθοποιοί: Sheridan Smith, Jack O'Connell, Ralph Brown
IMDB: 5.8



Δείτε Online την ταινία Tower Block με Ελληνικούς Υπότιτλους


Πατήστε στο PLAY



Διαβάστε ΕΔΩ πως μπορείτε να δείτε Ταινίες και Σειρές

Teen Wolf (2011– ) [Update: Ep12]




Υπόθεση
Το Teen Wolf συνδυάζει τη φιλία, την αγάπη και το τρόμο, παρακολουθώντας ένα μαθητή λυκείου ονόματι Scott McCall, τον καλύτερο του φίλο Stiles κι ένα δημοφιλές κορίτσι με τ' όνομα Lydia.Όταν ο Stiles πείθει τον Scott να πάνε στο δάσος ένα βράδυ για να ενταχθούν σε μια έρευνα της αστυνομίας για να βρούν ένα πτώμα, ο Scott συναντά ένα πλάσμα στο σκοτάδι. Τη γλυτώνει με μια δαγκωνιά, αργότερα αρχίζει να διαπιστώνει κάποιες αλλαγές πάνω του και η ζωή του δεν θα είναι ποτέ η ίδια.


Είδος Σειράς: Comedy / Drama / Horror
Σκηνοθεσία: Russell Mulcahy andTim Andrew
Σενάριο: Jeff Davis
Ηθοποιοί: Dylan O'Brien, Tyler Hoechlin, Tyler Posey and Crystal Reed
Κανάλι: MTV (USA)
Πρεμιέρα: 5 Ιουνίου 2011
IMDB:7.2/10

Pain and Gain (Pain & Gain) (2013)

ΕΙΔΟΣ ΤΑΙΝΙΑΣ : Comedy | Crime | Drama
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Michael Bay
ΣΕΝΑΡΙΟ : Christopher Markus (screenplay), Stephen McFeely
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Anthony Mackie

IMDB: 6.8

Δύο μπόντι-μπιλντεράδες από τη Φλόριντα μπλέκονται σε μια ιστορία εκβιασμού κι απαγωγής που πάει πιο στραβά από ότι υπολόγιζαν.

 

 

Δείτε Online την ταινία Pain and Gain με Ελληνικούς Υπότιτλους


Πατήστε στο PLAY



Διαβάστε ΕΔΩ πως μπορείτε να δείτε Ταινίες και Σειρές

The Great Gatsby (Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΚΑΤΣΜΠΥ) (2013)

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Baz Luhrmann
ΣΕΝΑΡΙΟ : Baz Luhrmann (screenplay), Craig Pearce
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Leonardo DiCaprio, Joel Edgerton, Tobey Maguire
ΕΙΔΟΣ : Drama | Romance

IMDB:7.4

Ο επίδοξος συγγραφέας Νικ Κάραγουεϊ φεύγει από τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ για να πάει στη Νέα Υόρκη της Άνοιξης του 1922, μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από τα χαλαρά ήθη, την πομπώδη τζαζ, την κυριαρχία του λαθρεμπορίου και της ακμής του χρηματιστηρίου. Κυνηγώντας το δικό του Αμερικανικό Όνειρο, ο Νικ θα βρεθεί δίπλα στον μυστηριώδη και κοσμικό εκατομμυριούχο Τζέι Γκάτσμπυ και κοντά στην ξαδέρφη του, Ντέζι, και τον ερωτύλο γαλαζοαίματο σύζυγό της, Τομ Μπιουκάναν. Κάπως έτσι, ο Νικ θα χαθεί στον ελκυστικό κόσμο των κροίσων, της ψευδαίσθησης, του έρωτα και της απάτης τους. Καθώς ο Νικ βιώνει τα όσα συμβαίνουν μέσα κι έξω από τον κόσμο στον οποίο πλέον ζει, καταγράφει την ιστορία του ατελέσφορου έρωτα, των αδιάφθορων ονείρων που αποτελούν σημεία αναφοράς για τη σύγχρονη εποχή. 




Δείτε Online την ταινία The Great Gatsby με Ελληνικούς Υπότιτλους


Πατήστε στο PLAY



Διαβάστε ΕΔΩ πως μπορείτε να δείτε Ταινίες και Σειρές

Traffic (2000)

Είδος Ταινίας: Δράμα, Εγκλήματος, Θριλερ 
Χρονολογία : 2000
Σκηνοθεσία : Steven Soderbergh
Σενάριο : Simon Moore, Stephen Gaghan
Ηθοποιοί : Benicio Del Toro, Jacob Vargas, Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, Emilio Rivera
IMDB : 7.7

4 ιστορίες για τον πόλεμο των ναρκωτικών στις Η.Π.Α.Ο Michael Douglas σε ρόλο ανώτατου δικαστή – διώκτη των ναρκωτικών με μία κόρη εθισμένη στην ηρωίνη.Ο Benicio Del Toro υποδύεται τον έντιμο Μεξικανό αστυνομικό που μαζί με τον συνάδελφό του προσπαθεί να αντιμετωπίσει το εμπόριο υπό αντίξοες συνθήκες δύο βοηθοί εισαγγελείς με ένα μεγάλο πληροφοριοδότη, που προτίθεται να καταθέσει με αντάλλαγμα αμνηστία και η Catherine Zeta-Jones ως σύζυγος του φυλακισμένου μεγαλέμπορου Carlos Ayala μπλεγμένη με τις παράνομες επιχειρήσεις του τελευταίου.

 

Δείτε Online την ταινία Traffic με Ελληνικούς Υπότιτλους


Πατήστε στο PLAY



Διαβάστε ΕΔΩ πως μπορείτε να δείτε Ταινίες και Σειρές

Awake (ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ) (2007)

Είδος Ταινίας: Εγκλήματος, Θριλερ, Μυστηρίου 
Σκηνοθεσία : Joby Harold
Σενάριο : Joby Harold
Ηθοποιοί : Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard, Lena Olin
IMDB : 6.4

O Σιωπηλός Εφιάλτης (Awake) είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με επίκεντρο ένα ιατρικό περιστατικό που λέγεται αναισθητική επίγνωση, ένα φρικτό φαινόμενο, όπου η αποτυχημένη προσπάθεια αναισθησίας ενός ασθενή (Χέιντεν Κρίστενσεν) τον αφήνει με πλήρη συνείδηση, αλλά φυσικά παράλυτο, κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης επέμβασης μεταμόσχευσης καρδιάς. Την ίδια στιγμή, η πανέμορφη νέα σύζυγος του ασθενή (Τζέσικα Άλμπα) αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους δικούς της δαίμονες, καθώς ένα τρομακτικό δράμα αρχίζει να ξεδιπλώνεται γύρω από το ζευγάρι.

  

Δείτε Online την ταινία Awake με Ελληνικούς Υπότιτλους


Πατήστε στο PLAY



Διαβάστε ΕΔΩ πως μπορείτε να δείτε Ταινίες και Σειρές

The Ghost Writer (ΑΟΡΑΤΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ) (2010)

Είδος Ταινίας: Θριλερ, Μυστηρίου 
Χρονολογία : 2010 
Σκηνοθεσία : Roman Polanski 
Σενάριο : Robert Harris 
Ηθοποιοί : Ewan McGregor, Jon Bernthal, Kim Cattrall, Pierce Brosnan 
IMDB : 7.3

Συγγραφέας κάνει αποδεκτή χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό την πρόταση να δουλέψει έναντι αδράς αμοιβής για σύντομο χρονικό διάστημα για τον τέως πρωθυπουργό της Αγγλίας Adam Lang ως οργανωτής της αυτοβιογραφίας του, χωρίς να αναφέρεται πουθενά το όνομά του. Την ίδια περίοδο ξεκινά έρευνα για τον Lang για τον οποίο υπάρχουν ενδείξεις ότι “έδινε” στη CIA πολίτες που θεωρήθηκαν ύποπτοι για τρομοκρατία.

 

Δείτε Online την ταινία The Ghost Writer με Ελληνικούς Υπότιτλους


Πατήστε στο PLAY



Διαβάστε ΕΔΩ πως μπορείτε να δείτε Ταινίες και Σειρές

The Departed (Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ) (2006)

Είδος Ταινίας : Δράμα, Εγκλήματος, Θριλερ 
Χρονολογία : 2006 
Σκηνοθεσία : Martin Scorsese 
Σενάριο : William Monahan 
Ηθοποιοί : Leonardo DiCaprio,Matt Damon,Jack Nicholson,Mark Wahlberg 
IMDB : 8.5

Στους Κακόφημους Δρόμους της Βοστώνης: O Colin (Matt Damon) μεγάλωσε στο South Boston, ψυχογιός του ιρλανδού αρχι-μαφιόζου Frank Costello (Jack Nicholson), o οποίος τον σπρώχνει να καταταγεί στην αστυνομία για να κάνει καριέρα, χωρίς φυσικά να πάψει να δουλεύει (για το αζημίωτο) για εκείνον. Ένα άλλο γειτονόπουλο, ο Billy (DiCaprio), στρατολογείται μέσα από τις φυλακές από την αστυνομία ως πληροφοριοδότης, ώστε, δρώντας υπό τις οδηγίες του αρχηγού Queenan (Martin Sheen) να διεισδύσει στις τάξεις του Costello. Η κάθε πλευρά γνωρίζει ότι υπάρχουν σπιούνοι στο παιχνίδι, οπότε η κατάληξη μοιάζει φαταλιστική: Όποιος πιαστεί πρώτος θα πεθάνει.

 

Δείτε Online την ταινία The Departed  με Ελληνικούς Υπότιτλους


Πατήστε στο PLAY



Διαβάστε ΕΔΩ πως μπορείτε να δείτε Ταινίες και Σειρές

Byzantium (2012)

Είδος Ταινίας: Δράμα, Θριλερ, Φαντασίας 
Χρονολογία : 2012 
Σκηνοθεσία : Neil Jordan 
Σενάριο : Moira Buffini, Moira Buffini 
Ηθοποιοί : Saoirse Ronan, Gemma Arterton, Caleb Landry Jones 
IMDB : 6.7

Η Ελέανορ και η Κλάρα είναι δύο μυστηριώδεις κι άστεγες γυναίκες που δραπετεύουν από έναν τόπο εγκλήματος για να βρεθούν σε ένα ξεχασμένο παραθαλάσσιο τοπίο. Προσπαθούν να βρουν κάποια χρήματα ζητιανεύοντας στην ευτελή προκυμαία και σε φτηνά ξενοδοχεία. Η Κλάρα αποδεικνύεται πιο πρακτική, πουλάει το κορμί της. Θα γνωρίσει τον μοναχικό και ντροπαλό Νόελ, που του παρέχει μια στέγη στο καταθλιπτικό του μικρό ξενοδοχείο, το Βυζάντιο. Η Κλάρα θα καταφέρει να το μετατρέψει σε οίκο ανοχής. Η Ελέανορ θα γνωρίσει τον ανοιχτόμυαλο Φρανκ και θα του πει την αλήθεια για τη ζωή της. Του εξηγεί πως η Κλάρα είναι μητέρα της και πως γεννήθηκε το 1804. Θα είναι πάντα 165 ετών και θα πρέπει να πίνουν αίμα για να επιβιώσουν. Στην μικρή, ήσυχη πόλη, άνθρωποι αρχίζουν να βρίσκονται νεκροί…

 

Δείτε Online την ταινία Byzantium (2012) με Ελληνικούς Υπότιτλους


Πατήστε στο PLAY



Διαβάστε ΕΔΩ πως μπορείτε να δείτε Ταινίες και Σειρές

Babel (2006)

Είδος Ταινίας: Δράμα 
Χρονολογία : 2006 
Σκηνοθεσία : Alejandro González Iñárritu 
Σενάριο : Guillermo Arriaga, Alejandro González Iñárritu 
Ηθοποιοί : Brad Pitt, Cate Blanchett, Mohamed Akhzam 
IMDB : 7.5


Στην καρδιά της Μαροκινής ερήμου, ένα μικρό βοσκόπουλο σημαδεύει παίζοντας με μια κυνηγετική καραμπίνα ένα τουριστικό πούλμαν, πετυχαίνοντας την Σούζαν, μια αμερικανίδα εκδρομέα στον λαιμό, προκαλώντας της ακατάσχετη αιμορραγία. Για τον άντρα της, τον μπερδεμένο με τα όσα συμβαίνουν Ρίτσαρντ, είναι η αρχή μιας Οδύσσειας προκειμένου να βρει μες στην ερημιά γιατρό που θα την βοηθήσει. Την ίδια στιγμή πίσω στο σπίτι του ζευγαριού στο Σαν Ντιέγκο, η γκουβερνάντα Αμέλια, δίχως να έχει άλλη λύση, αναλαμβάνει το ρίσκο να πάρει μαζί της στο Μεξικό τα δύο τους ανήλικα παιδιά, ώστε να μπορέσει να παραστεί στον γάμο του γιου της, παρακούοντας τις εντολές των εργοδοτών της. Όπως εντολές, κοινωνικού χαρακτήρα αρνείται να ακολουθήσει, η επαναστατημένη Τσιέκο, μια κωφάλαλη κοπέλα, που μεγαλώνει μέσα στην παράνοια μιας μεγαλούπολης όπως το Τόκιο, γνωρίζοντας πως ο πατέρας της για άγνωστους προς εκείνη λόγους, καταζητείται από την αστυνομία.

 

Δείτε Online την ταινία Babel με Ελληνικούς Υπότιτλους


Πατήστε στο PLAY



Διαβάστε ΕΔΩ πως μπορείτε να δείτε Ταινίες και Σειρές

A Hijacking / Kapringen (ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ) (2012)

Είδος Ταινίας : Δράμα, Θριλερ 
Χρονολογία : 2012 
Σκηνοθεσία : Tobias Lindholm 
Σενάριο : Tobias Lindholm 
Ηθοποιοί : Johan Philip Asbaek, Soren Malling, Dar Salim, Amalie Ihle Alstrup 
IMDB : 7.1

Πάνω σε ένα φορτηγό πλοίο, κάπου στα ανοιχτά του Ινδικού Ωκεανού, ένας Δανός μάγειρας (Pilou Asb?k, «Borgen») περιμένει πως και πως να επιστρέψει στην πατρίδα του για να βρεθεί με τη γυναίκα του και τη μικρή του κόρη. Ωστόσο, τα σχέδια του βυθίζονται στην αβεβαιότητα, όταν μία ομάδα Σομαλών πειρατών καταλαμβάνει το πλοίο απαιτώντας λύτρα από τη ναυτιλιακή εταιρεία στην Κοπεγχάγη. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας (Soren Malling, «Borgen», «The Killing») με τεράστια εμπειρία στις οικονομικές διαπραγματεύσεις, αποφασίζει να αναλάβει ο ίδιος τις διαβουλεύσεις με τους πειρατές, αγνοώντας τις συμβουλές του επαγγελματία διαπραγματευτή. Έτσι, ξεκινά ένα συναρπαστικό θρίλερ, σε δύο διαφορετικές, αλληλοεξαρτώμενες γωνίες του πλανήτη. Από τη μία το ανήμπορο, φυλακισμένο στο αμπάρι πλήρωμα του πλοίου περιμένει βοήθεια, κι από την άλλη οι εκπρόσωποι της εταιρείας, μέσα από τα πολυτελή γραφεία τους, προσπαθούν να μειώσουν τα λύτρα κερδίζοντας χρόνο κα παρατείνοντας την αγωνία του πληρώματος. 

 

Δείτε Online την ταινία A Hijacking / Kapringen με Ελληνικούς Υπότιτλους

Πατήστε στο PLAY



Διαβάστε ΕΔΩ πως μπορείτε να δείτε Ταινίες και Σειρές

The Hurt Locker (2008)

Είδος Ταινία : Πολεμική
Σκηνοθεσία : Kathryn Bigelow
Σενάριο : Mark Boal
Ηθοποιοί : Jeremy Renner, Anthony Mackie, Brian Geraghty
IMDB :7.7

Η Βαγδάτη έχει γίνει μια πόλη -παγίδα γεμάτη από βόμβες και ανθρώπους καμικάζι που θυσιάζουν την ζωή τους. Περίπου κάθε δεκαπέντε λεπτά γίνεται έκρηξη από έναν αυτοσχέδιο μηχανισμό με θανατηφόρες επιπτώσεις. Η Β- Company είναι η μοναδική ομάδα που έχει εκπαιδευτεί να αφοπλίζει αυτές τις θανατηφόρες βόμβες. Ο λοχίας Σάνμπορν, ένας πρώην καταδρομέας, και ο λοχίας Έλτριτζ, ένας νέος που φιλοσοφεί την ζωή, έχουν μόνο 38 μέρες να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Αναγκάζονται να συνεργαστούν με τον καινούριο αρχηγό της ομάδας, Γουίλιαμ Τζέιμς, ο οποίος εφαρμόζει περίεργες τεχνικές και δείχνει να απολαμβάνει το παιχνίδι με τον θάνατο, κάτι που τρομάζει τους υπόλοιπους στρατιώτες. 

 

Δείτε Online την ταινία The Hurt Locker με Ελληνικούς Υπότιτλους


Πατήστε στο PLAY



Διαβάστε ΕΔΩ πως μπορείτε να δείτε Ταινίες και Σειρές

Falling Skies (2011– ) [Update: Ep10]


Υπόθεση: Το Falling Skies ξεκινά με το χαοτικό επακόλουθο μιας επίθεσης εξωγήινων η οποία άφησε το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη εξουδετερωμένο. Έξι μήνες μετά την αρχική εισβολή, οι ελάχιστοι επιζώντες έχουν μαζευτεί έξω από τις μεγάλες πόλεις για να οργανώσουν μια πολύ δύσκολη αποστολή, την άμυνα απέναντι στους άγνωστους κατακτητές. Κάθε μέρα είναι ένα τεστ επιβίωσης καθώς οι στρατιώτες δουλεύουν για να προστατέψουν τους πολίτες αλλά και για να οργανώσουν επιθέσεις ενάντια στους εξωγήινους κατακτητές.

Κεντρικός χαρακτήρας της σειράς είναι ο Τομ Μέισον (Νόα Γουάιλ), ένας καθηγητής ιστορίας από την Βοστόνη του οποίου η οικογένεια έχει διαλυθεί. Η γυναίκα του σκοτώθηκε κατά την αρχική εισβολή και ένας από τους δυο γιούς του έχει πιαστεί αιχμάλωτος. Αποφασισμένος να πάρει πίσω τον γιο του και να διασφαλίσει την ασφάλεια των άλλων δύο παιδιών του, ο Τομ πρέπει να χρησιμοποιήσει τις ιστορικές γνώσεις του πάνω στους πολέμους και να οδηγήσει το 2ο τάγμα (όπως ονομάζεται η ομάδα πολιτών στην οποία ανήκει) σε μια αποτελεσματική αντίσταση.

Το Falling Skies επικεντρώνει στην προσαρμοστικότητα των επιζώντων και στην αποφασιστικότητα τους να κρατήσουν την ανθρώπινη φύση τους όταν όλα τα άλλα έχουν καταστραφεί. Είναι μια ιστορία για την αντοχή, την αφοσίωση και το κουράγιο, στην οποία καθημερινοί άνθρωποι καλούνται να γίνουν ήρωες. Μπορεί να είναι αποδεκατισμένοι και χωρίς όπλα αλλά τίποτα δεν μπορεί να νικήσει την ανθρώπινη ψυχή. Τέλος, η σειρά βασίζεται στους δεσμούς που αναπτύσσουν οι άνθρωποι στις δυσκολότερες συνθήκες. 

Αυθεντικός Τίτλος: Falling Skies
Τηλεοπτικό Δίκτυο: TNT
Δημιουργός: Robert Rodat
Παραγωγοί: John Ryan, Steven Spielberg
Ηθοποιοί:
•Noah Wyle ... Tom Mason
•Moon Bloodgood ... Anne Glass
•Colin Cunningham ... John Pope
•Connor Jessup ... Ben Mason
•Drew Roy ... Hal Mason
•Jessy Schram ... Karen
•Maxim Knight ... Matt Mason
•Mpho Koaho ... Anthony
•Peter Shinkoda ... Dai
•Sarah Carter ... Margaret
Χώρα: ΗΠΑ
Παραγωγής: 2011
Πρεμιέρα: 19/06/2011
Κατηγορία: Δράσης, Επιστημονικής Φαντασίας, Μυστηρίου
Γλώσσα: Αγγλικά
Διάρκεια Επεισοδίου: 42 λεπτά (περίπου)




Δείτε Online την Σειρά Falling Skies με Ελληνικούς Υπότιτλους






Διαβάστε ΕΔΩ πως μπορείτε να δείτε Ταινίες και Σειρές

Lore (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ) (2012)

Η Λορη θα μείνει μόνη με τα μικρότερα αδέρφια της, όταν οι ναζί γονείς της φυλακίζονται, και θα πρέπει να τα φροντίσει, σε μια ταλαιπωρημένη από τον πόλεμο Γερμανία, το 1945. Για να επιβιώσουν,τα παιδιά πρέπει να φτάσουν στο σπίτι της γιαγιάς τους στο Βορρά, αλλά μέσα στο χάος ενός ηττημένου κράτους, η Λορη συναντά το μυστηριώδη Τόμας, ένα νεαρό εβραίο πρόσφυγα. Αν και ανεπιθύμητος, ο Τόμας τους ακολουθεί, και η Λορη βρίσκει την εύθραυστη πραγματικότητα της να καταρρέει από συναισθήματα μίσους κι επιθυμίας. Για να επιβιώσει, πρέπει να εμπιστευτεί έναν άνθρωπο, που έχει διδαχτεί να μισεί. Καθώς οι συνέπειες των πράξεων και των πεποιθήσεων των γονιών της γίνονται όλο και πιο εμφανείς, η Λορη καλείται να αντιμετωπίσει και το σκοτάδι μέσα της.

Είδος Ταινίας: Δράμα, Θριλερ, Πολεμική
Σκηνοθεσία : Cate Shortland
Σενάριο : Cate Shortland (screenplay), Robin Mukherjee (screenplay)
Ηθοποιοί : Saskia Rosendahl, Kai-Peter Malina, Nele Trebs
IMDB : 7.1


[Πατήστε ΕΔΩ για την Συνέχεια]

End of Watch (ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ) (2012)

Ο Μπράιαν Τέιλορ (Jake Gyllenhaal) και ο Μάικ Ζαβάλα (Michael Peña), δύο νεαροί αλλά ιδιαίτερα ικανοί αστυνομικοί, μπαίνουν στο στόχαστρο ενός καρτέλ ναρκωτικών όταν κατά τη διάρκεια ενός συνηθισμένου ελέγχου κατάσχουν μερικά μετρητά και όπλα που του ανήκαν. Η ταινία είναι τραβηγμένη αποκλειστικά με κάμερες χειρός και στην λογική του ‘found footage’, δηλαδή τύπου ντοκιμαντέρ…

Είδος Ταινίας: Δράμα, Εγκλήματος, Θριλερ
Σκηνοθεσία : David Ayer
Σενάριο : David Ayer
Ηθοποιοί : Jake Gyllenhaal, Michael Peña and Anna Kendrick
IMDB : 7.6

[Κάντε Κλικ ΕΔΩ για την συνέχεια]

Continuum (2012– ) [Update: Ep13]


Το Continuum είναι ένα αστυνομικό δράμα, που επικεντρώνεται στην Κίρα Κάμερον, μία τυπική αστυνόμο του 2077, που βρίσκεται παγιδευμένη 65 χρόνια πίσω ( 2012 ), στο σημερινό Βανκούβερ. Μόνη, ξένη σε μια ξένη χώρα, και 8 αδίστακτοι κακοποιοί από το μέλλον που αποτελούν τους Liber8, βρίσκονται ανεξέλεγκτοι στους δρόμους...

Κατηγορίες : Sci-Fi | Thriller
Κανάλι : Showcase
Χώρα Προέλευσης: USA | Canada
Παραγωγή από: Simon Barry
Ηθοποιοί: Rachel Nichols, Victor Webster, Erik Knudsen and Stephen Lobo
IMDB:7.6



Δείτε Online την σειρά  Continuum με Ελληνικούς Υπότιτλους


 Season 1
Ep01 Ep02 Ep03 Ep04 Ep05 Ep06 Ep07 Ep08 Ep09 Ep10

Season 2
Ep01 Ep02 Ep03 Ep04 Ep05 Ep06 Ep07
Ep08 Ep09 Ep10 Ep11 Ep12 Ep13[New]

  
 Διαβάστε ΕΔΩ πως μπορείτε να δείτε Ταινίες και Σειρές

The Big Wedding (Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ) (2013)

Μετά από δέκα χρόνια, η Ελ επιστρέφει στο σπίτι της στο Κονέκτικατ, για πρώτη φορά από τότε που ο άντρας της, Ντον, την απάτησε με την καλύτερή της φίλη. Αιτία της επιστροφής είναι ο γάμος του υιοθετημένου γιου τους, Αλεχάνδρο. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο Αλεχάντρο τους ενημερώσει ότι η βιολογική του μητέρα πρόκειται να παραστεί στο γάμο, η οποία - λόγω των αυστηρών θρησκευτικών της πεποιθήσεων - δεν γνωρίζει ότι η Ελ και ο Ντον είναι χωρισμένοι. Τα κωμικοτραγικά περιστατικά δεν έχουν τελειωμό, καθώς όλα τα μέλη της οικογένειας προσπαθούν να κρατήσουν τα προσχήματα... 

[Δείτε ΕΔΩ για την Συνέχεια]

Κάνε μας Like στο Facebook για να μην χάνεις ούτε μία νέα ταινία!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

Δώσε ένα Έγκυρο email και πάτα ΕΓΓΡΑΦΗ

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Online FreeWatch - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger